SONNENTOR Pískavice řecké seno na klíčení BIO 120g
Kód: SON505
Doprava zdarma
nad 1 199 Kč

Doručení domů
i na výdejní místa

Dárek zdarma
ke každé objednávce

Více než 2 500 produktů
v nabídce
Detailní popis produktu
Používá se do chutney, v Egyptě do omáček a v Indii jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům.
Doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout
Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle
Ideální teplota: 18-20°C
2 x denně oplachovat
TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva, tři dny v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací ještě opláchnout teplou vodou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář